Micić i Milutinov u drugoj petorci Evrolige

> 12:28

Renomirani košarkaški portal Eurohoops je sastavio drugu najbolju petorku Evrolige, a pored našeg dvojca, tu su još i Majk Džejms (Armani), Kori Higins (CSKA) i Entoni Rendolf (Real Madrid).

Nove izmene: Od sledeće sezone dva tima iz Evrokupa idu u Evroligu!

Specijalizovani košarkaški portal i medijski partner Evrolige - Eurohoops, odabrao je drugu najbolju petorku elitnog takmičenja, a u njoj su svoje mesto pronašla dvojica srpskih košarkaša. U pitanju su plejmejker Vasilije Micić (Anadolu Efes) i centar Nikola Milutinov (Olimpijakos). 

Pored njih dvojice Eurohoops je još izabrao Majka Džejmsa (Armani), Korija Higinsa (CSKA) i Entonija Rendolfa (Real Madrid).

Miciću je ovo četvrta i daleko najbolja sezona u Evroligi. On je drugi strelac turskog tima sa 12 poena po meču, odnosno prvi asistent sa 5,5 dodavanja po utakmici. Na terenu je u proseku provodio nešto više od 27 minuta. Nikola Milutinov najmlađi je igrač na listi. On je međutim pokazao da je u potpunosti sazreo i da ga čeka svetla budućnost. S učinkom od 11,7 koševa i 7,9 skokova u proseku bio je jedan od najboljih i najdominantnijih igrača Olimpijkaosa ove sezone. Jedina mana - rana eliminacija.

JOŠ SPORTA:

Popovič za istoriju!

Kenijci dominantni u Beogradu!

Lekler i Ferari ponovo u dijalogu; Ferari: Ako je Šarl uznemiren, ima razloga za to; Lekler: Siguran sam da postoji objašnjenje

Inter ne pušta Škrinjara za ispod 100 miliona!