Čović: Ako Teodosić dobije otkaz, držim ga za reč da će jednog dana doći kod nas!

> 13:24

Miloš Teodosić je na izlaznim vratima Klipersa a interesantnu izjavu je dao Nebojša Čović.

Terzić ne želi da prenatrpava igrački kadar: "Ivanić nije u kombinaciji, Gajić bi bio treći bek"

Prvi čovek šampiona Srbije našalio se i rekao kako drži za reč Miloša Teodosića, koji je davno rekao da bi voleo da zaigra u Zvezdi do kraja karijere.

Kako srpskom plejmejkeru ne cvetaju ruže u NBA ligi očekivano je da se vrati u Evropu.

"Nije to pitanje za mene, već za trenera Tomića, ali znajući njega, nećemo se pojačavati. Zašto bismo menjali tim koji pobeđuje? Teodosić? Ako bude dobio otkaz, držim ga za reč da će jednog dana zaigrati u Crvenoj zvezdi. To je davno obećao. Ali, ne razmišljam o tome, nije to moja novogodišnja želja. Ja sam realan čovek i moram uvek da budem čvrsto na zemlji", rekao je Čović na novogodišnjoj koktel večeri KKCZ.

Teodosić je 2013. godine za podgoričke "Vijesti" izjavio: "Iskreno bih voleo, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem – prestar. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru".

Srpski plejmejker će za tri meseca napuniti 32 godine, a već je najavio povratak na Stari kontinent. U NBA je odigrao 60 mečeva i ima prosek od osam poena i četiri asistencije.

JOŠ SPORTA:

Mediji se ujedinili - Francuski novinari podržali Lekip u sporu sa Pari Sen Žermenom

San Antonio zaustavio Jokića!

Renfro: Znam istoriju i tradiciju kluba, ne odbija se!

LUKA DONČIĆ JE PRAVO BLAGO!