Prva meč lopta za Crvenu zvezdu!

> 13:14

Zvezda je posle dva veoma teška meča stigla do 2:0 i prilike da večeras overi titulu. 

3x3 Srbija u četvrtfinalu

Crveno-beli su silno motivisani da pred svojom publikom nastave kontinuitet osvajanja trofeja i produže dominaciju u Srbiji.

"U drugoj utakmici smo odigrali nešto agresivnije nego u prvoj, ali opet po meni bez dovoljno koncentracije. Ova sezona, koliko je dugačka i teška bila, ostavila je traga na nama i teško je više boriti se sa tim da održimo koncentraciju, da ne pričamo sa sudijama, sa protivnicima. Pričali smo o tome pre plej-ofa, da bi trebalo da budemo fokusirani na svoju igru, da budemo tim, ali očito mi to nismo", rekao je posle drugog meča trener Zvezde Milenko Topić. 

Zvezda je u seriji od 19 pobeda u duelima sa FMP, poslednji put izgubila je u maju 2011. u Železniku. "Panteri" nisu slavili u "Pioniru" više od deset godina. 

"Bilo je želje, više nego u prvoj utakmici, više agresivnosti, ali te situacije nam se dešavaju i protiv mnogo slabijih ekipa, da povedemo 20, pa da se vrati rezultat na osam razlike. To pokušavamo da eliminišemo, da imamo nit, da nam period dobre igre traje što duže i da smanjimo oscilacije. Ali, čim krenu izmene, odmaranje nekih igrača, tako rezultat počinje da pada", dodao je trener crveno-belih.

JOŠ SPORTA:

Đukić okupio svoje momke

Partizan se oprostio od svoja dva najbolja igrača

Marinković se povukao sa drafta

Milenkoviću imponuju poređenja - ne osećam pritisak, igram najbolje što umem