Iz ugla SS365: Fenomen zvani Mega!

> 15:01

Malo ko je očekivao da će posle četiri kola, tim Dejana Milojevića imati isto toliko pobeda.

A u Mančesteru haos!

Prosek godina ove mlade ekipe je 21. i malo ko se nadao da će Mega koja svake sezone ostane bez najkvalitetnijih igrača imati maksimalan učinak na početku sezone.

Najstariji u ekipi su Branislav Ratkovica sa 33 godine, koji od početka sezone nije igrao zbog povrede, i Stefan Fundić sa 24 godine. Ostali igrači imaju svega po 20, 19, 18 godina...

Lider ove ekipe je 19-godišnji centar iz Gruzije Goga Bitadze, a sa prosekom od 15 poena po utakmici jedan je od od najefikasnijih igrača lige od početka sezone.

Okosnicu tima čine i Luka Ašćerić, Ognjen Čarapić, Andrija Marjanović, Dejan Janjić, Adam Mokoka, Kostja Mušidi. Ovo su sve igrači koji igraju drugu ili treću profesionalnu sezonu, neki čak i prvu.

Pre početka sezone su mnogi bili skeptični kako će ova mlada ekipa moći da parira ostalima, ali kako je rekao Dejan Milojević "Mega je mlada i može biti još mlađa".

Videli smo da od početka sezone, skok čini veliku prevagu, pa tako Mega sve pobede koje je ostvarila, ostvarila je na tome i atlecizmu. Mladi igrači znaju da se ponašaju onda kada je najbitnije, i to je ključ uspeha.

Ekipa Mega Bemaksa će u nedelju imati priliku da nastavi niz, kada će u Baru igrati sa Mornarom.

JOŠ SPORTA:

Sprema se spektakl u Kataru - "Biće bolje nego u Rusiji"

Alonso "Plavcima" rekao da na još mnogo, mnogo godina...

EL: Real uništio Budućnost (+34), Olimpija u poslednjoj sekundi

Tripl-dabl Kralja zasenio dabl-dabl Džokera