Barsa pravi supertandem u veznom redu

> 11:16

Barselona ne odustaje od Pola Pogbe, ali Juventus je tu ozbiljan takmac. Ima plan da pošalje Dibale u zamenu za Pogbu.

I on odlazi zbog Murinja?

Tako da Barselona mora da se okrene alternativnim rešenjima. Spominjao se Frenki de Jong, ali je u poslednjih nekoliko nedelja na površinu isplivalo novo ime. U pitanju je Saul Nigez. 

Želja Barselone da u svojim redovima vidi fudbalera Atletika je pojačana nakon reprezentativne pauze gde smo svi mogli da se uverimo kako superiorno deluje tandem Buskec-Saul. Tako da bi Katalonci angažovanjem ovog igrača dobili jedan od najboljih tandem veznjaka na svetu.

Barselona ima opciju na ovog igrača, ako plati klauzulu. Tačnije, čak i ako bi neki drugi klub platio 150 miliona za fudbalera Atletika koji ima ugovor do 2026. Barselona bi mogla da izjednači ponudu i odvede ga u Kataloniju.

Opet postavlja se logično pitanje: Da li Saul košta više od Pogbe. Realno je da ne košta, ali je realno i da Pogba se Pogba vrati u Juventus, tako da je Saul logično rešenje, a i postoji mogućnost da Real opet aktivira interesovanje za ovog igrača, tako da kupovinom Saula Barselona može sprečiti dodatno jačanje glavnog konkurenta za osvajanje titule u Španiji.

JOŠ SPORTA:

Grbić: Da nam je neko ponudio ovaj rezultat protiv SAD prvog dana...

Đoković: Granice ne postoje!

Terijeva žena neće u Moskvu!

Vestbruk preskače početak NBA sezone?