Neuništiv je - Ratko Nikolić ne može da odbije Veselina Vujovića!

> 18:13

Veteran će da pomogne Železničaru u SEGA ligi.

Prošlo je mnogo vremena a mi smo mu i dalje zahvalni!

Dugogodišnji reprezentativac Srbije u rukometu, prvi kapiten Srbije (od njenog osamostaljenja), Ratko Nikolić (41), odigraće za Železničar iz Niša najmanje preostale tri utakmice u SEHA ligi u 2018. godini, i tako pokušati da pomogne klubu koji treba da premosti probleme na poziciji pivotmena.

Nekadašnji rukometaš Šamota, Crvene zvezde, Sintelona, Vesprema, Portland San Antonija, Koldinga, Vardara, Dinama iz Bresta, Borca iz Banjaluke, prihvatio je poziv svojih prijatelja iz Želje i odlučio da se na neki način „reaktivira“.

"Prošle sezone sam nastupao za Šamot, ali ja sam sve vreme u treningu. Pozvali su me prijatelji Veselin Vujović i Ivan Šmigić, nisam mogao da ih odbijem, uprkos privatnim problemima koje trenutno imam. Ja Vuji nikada ne mogu da kažem „ne“. Oduvek sam imao poseban osećaj kada igram u Čairu, Niš mi je u srcu, doživljavam ga kao moj grad i biće mi drago da budem od neke pomoći Železničaru u predstojećim utakmicama", rekao je Nikolić, koji bi prvi trening sa svojim novim saigračima trebalo da odradi u petak.

Interesantno je da će prvu utakmicu za Železničar, Ratko Nikolić odigrati protiv Vardara, kluba u kojem je sarađivao sa Veselinom Vujovićem. Taj meč je na programu u subotu od 20:15 u okviru 11. kola SEGA Gazprom lige.

JOŠ SPORTA:

Loša vest za "Delije" - Stiže Nejmar

Počinje - Španci deportovali navijača Boke!

Lekić: "Čeka nas teška grupa, ali najvažnije je da imamo mir"

Rokada u Partizanu - Zdjelar vs Everton?