Nađa Higl opljačkana! Odneto 300 medalja!

> 12:57

Nađa Higl, svetska prvakinja na 200 metara prsno iz Rima, opljačkana je proteklog vikenda, a lopovi su odneli čak 300 medalja. 

SPEKTAKL U BEOGRADU: SRBIJA SA HRVATSKOM!

Nađa Higl je ovu neprijatnu situaciju prenela na Fejsbuk. 

"Olakšana za dva bicikla, dva dečja sedišta i preko 300 medalja. Hvala, dragi lopovi", napisala je ironično Nađa.

Od svega što je ukradeno, sigurno je da najveću vrednost imaju odličja sa takmičenja do kojih je Higlova dolazila napornim radom i svakodnevnim odricanjima. Kao što sportisti uvek ističu - svaka medalja je važna i svaka se pamti.

Na naš poziv, Nađa nije želela da komentariše ovaj nemili događaj, ali je istakla da veruje kako medalje više nikada neće videti.
"Hvala na brizi. To je sigurno već istopljeno... Ne bih dalje komentarisala", rekla je Nađa za Kurir.

Nekadašnja šampionka koja je šokirala svet zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. godine, danas je supruga i majka dvoje dece, a poslednjih nekoliko godina vodi bitku sa opasnom bolesti. Nađa boluje od ulceroznog kolitisa, autoimunog oboljenja koje će je pratiti do kraja života. Ali kao i u svojoj karijeri, ova sjajna mlada žena se ne predaje i prkosi svojoj dijagnozi iz dana u dan.

Na pitanje da li je slučaj prijavila policiji, Nađa Higl nije dala odgovor. Prema informacijama koje je Kurir dobio iz MUP, slučaj krađe iz doma nekadašnje svetske šampionke nije prijavljen.

JOŠ SPORTA:

Buvač našao posao!?

Zvezda pre futsala!

Da li je ovo promašaj sezone? (VIDEO)

Mijailović: "Postoji mogućnost da dobijemo specijalnu pozivnicu za Evroligu!"