U Fudbalskom savezu Beograda je obavljen žreb za predstojeći tradicionalni, međunarodni turnir mlađih pionira (U-13) „Trofej Beograda 2015“. Ove godine, kao i na prethodnih dvanaest „Trofeja“, takmiči se šest ekipa. Uz stalne učesnike selekcije MNZ Ljubljane i FS Beograda na turniru će igrati i ekipe FS Kantona Sarajeva, reprezentacija Podgorice, Budimpešte i Soluna.

TROFEJ BEOGRADA 2015: Obavljen žreb u FS Beograda

> 12:14

Mladi fudbaleri iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Crne Gore, Mađarske i Srbije narednog vikenda (8, 9. i 10. maja 2015. godine) na terenu sa veštačkom podlogom u SC „Ada Ciganlija“ prikazaće šta su do sada naučili u fudbalu i kakvim talentima raspolažu.

Grupa A

Podgorica (Crna Gora)
Sarajevo (BiH)
Ljubljana (Slovenija)

Grupa B

Beograd (Srbija)
Budimpešta (Mađarska)
Solun (Grčka)

RASPORED UTAKMICA "Trofeja Beograda 2015"


09. maj 2015. godine (subota) - prepodnevni program

09:00 Podgorica – Ljubljana

10:30 Svečano otvaranje

11:00 Beograd – Solun

12:30 Podgorica – Sarajevo


poslepodnevni i večernji program

17:00 Beograd – Budimpešta

18:30 Sarajevo – Ljubljana

19:45 Budimpešta – Solun

 

10. mај 2015. godine (nedelja)

 

09:00 Utakmica za 5. mesto

 trećeplasirani u grupi „A“ – trećeplasirani u grupi „B“

10:30 Utakmica za 3. mesto

drugoplasirani u grupi „A“ – drugoplasirani u grupi „B“

12:00 Finalna utakmica

pobednik grupe „A“ – pobednik grupe „B“

14.00 Dodela nagrada i zatvaranje turnira

 

Biće to svojevrsna prezentacija fudbalskih škola iz zemalja u našem okruženju, a za Fudbalski savez Beograda učvršćivanje uspešne saradnje sa savezima čije ekipe učestvuju na trinaestom izdanju „Trofeja Beograda“.

Ovaj turnir se više od jedne decenije uspešno organizuje zajedno sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladinu, a uvod će biti na tradicionalnoj Konferenciji za medije koja će se održati u PRESS CENTRU FSB u sredu 6. maja 2015. godine u 12:00 sati. Tada će predstavnici medija biti upoznati sa svim detaljima u vezi sa organizacijom i realizacijom ovog tradicionalnog takmičenja. Na tribinama stadiona u SC „Ada Ciganlija“ gde se igraju sve utakmice očekuje se veliki broj posetilaca, posebno učenika beogradskih osnovnih škola koji će se nadmetati u fer-plej navijanju. Tokom turnira više od 120 fudbalera iz šest zemalja učesnica vreme između utakmica iskoristiće za što bolje upoznavanje Beograda i njegovih znamenitosti, kako bi se kućama vratili sa lepim utiscima.