"Šumaher je u najboljim rukama"

> 15:40

Porodica Mihaela Šumahera oglasila se dan pre pedesetog rođendana vozača i poručila poštovaocima trofejnog Nemca da je pod okom najboljih lekara.

ZVANIČNO: Omić ponovo sa Nedovićem

Pre samo nekoliko dana bilo je pet godina otkako je Šumaher, skijajući u Meribelu u francuskim Alpima teško povredio glavu. posle čega ga u javnosti nije bilo.

Za potrebe njegovog lečenja je oformljena fondacija "Kip fajting", ali se o njegovom stanju gotovo ništa ne zna jer se sve čuva u krugu porodice i daleko od očiju javnosti.

Šumaherova rehabilitacija se odvija u vili na jezeru Ženeva. 

"Srećni smo što sutra (četvrtak) proslavljamo Mihaelov 50. rođendan i zahvaljujemo se od sveg srca što to možemo da uradimo zajedno. Kao poklon njemu, vama i nama kreirali smo virtuelni muzej koji će biti pušten pa ćete moći da se prisetite svih Mihaelovih uspeha. Zvanična aplikacija Mihael Šumaher će biti još jedan korak da bismo ispoštovali sva ta dostignuća. Želimo vam da se dobro zabavite u njoj. Mihael može da bude ponosan na ono šta je postigao, a i mi smo.

Zato ćemo pamtiti sve uspehe zahvaljujući privatnoj izložbi u Kelnu, ali i kroz objave na društvenim mrežama i tako što nastavljamo njegov humanitarni rad kroz Kip fajting fondaciju. Hoćemo da slavimo i pamtimo njegove rekorde. Možete biti sigurni da je Mihael u najboljim mogućim rukama i da radimo sve poznato čovečanstvu da mu pomognemo. Molimo vas da razumete da pratimo Mihaelove želje i da osetljive stvari koje se tiču zdravlja ostavljamo privatnim. Istovremeno vam se zahvaljujemo na podršci i želimo vam srećnu 2019. godinu", navodi se u kraćem saopštenju Šumaherove porodice.

JOŠ SPORTA:

U Njujorku hvale Jokića: Taj veliki momak je pravi čarobnjak!

"Marki" više prija Mesi nego Modrić!

Trinkijeri: "Očekujem dobru utakmicu, jako tešku za nas"

To je ljubav - Klub u nokdaunu, a navijači i dalje uz njih, i u trećoj ligi!