BRAVOOOO! Borković prvi u generalnom plasmanu!

> 12:01

Na trci u Asenu pobedio je mladi Mađar Atila Taši, a naš veozač se ipak našao na podijumu.

Milivojević: Krstajić je loš!

Borković je tako sačuvao prvu poziciju u generalnom plasmanu.

"Nije loše. Treće mesto i još jedan podijum na kraju. Ne mogu da budem zadovoljan startom, opet sam izgubio nekoliko pozicija, da bih se onda zaglavio iza Paulsena. Nisamo čekivao da ću imati toliko problema sa svojim klupskim kolegom Rihardom, s obzirom na to da se borim za šampionat, a on za 10. mesto. Jednom me je i udario, jednom sam i ja njega kad je na mene naleteo otpozadi Nađ. U jednom trenutku me je obišao, ali znao sam da ću da mu vratim, što sam i učinio u sledećem krugu. Onda sam došao iza Paulsena, za koga sam znao da ga neću uopšte s lakoćom obići jer je odličan defanzivac."

Žali jer nije imao dovoljno vremena.

"Nisam želeo da rizikujem, ali brinulo me je što moj glavni konkurent Askona odmiče, pa sam znao da moram da obiđem Paulsena kako znam i umem. To sam u finišu i uspeo, a zatim i napravio razliku, međutim, nije bilo vremena da i prvu dvojicu prestignem. Vodim u generalnom plasmanu, sledi nam Monca, koja nije idealna za moj auto. Posle ovog vikenda moram da budem zadovoljan, dobro se borim i nadam se da su navijači, moja Srbija i moje Pančevo ponosni. Zahvaljujem se članovima tima i sponzorima, s kojima idem po nove uspehe na poslednja dva vikenda".

Sledeća trka ovog zanimljivog šampionata će se voziti 23. septembra na još jednoj legendarnoj stazi u italijanskoj Monci.

JOŠ SPORTA:

Peh za Zvezdu pred Salcburg

PL - Sudija "pogurao" Liverpul

Prodaš Ronalda i dobiješ "prazan" stadion

Zvezda ide u napad na Salcburg - Kafu u postavi?