Dolazi legendarno Ušće, Milovanović je spreman

Nemanja Milovanović i planetwin365 spremni za nastavak sezone!

> 18:17

Posle pauze od mesec i po dana, ovog vikenda, 26. i 27. avgusta, na legendarnom beogradskom Ušću biće vožena trka koja se, pored Šampionata Srbije i domaćeg Kupa I i II, boduje i za Centralnoevropsku zonu. Nemanja Milovanović i planetwin365 su spremni da napadnu jos jednu prvu poziciju. Verujemo da ćete doći da bodrite vozače na legendarnoj trci, a mi smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa Nemanjom pred nastavak sezone.

"Posle letnje pauze od mesec i po dana, počinje drugi deo sezone za moj tim planetwin365 i mene. Naš poslednji vikend (2-3. jul) bio je uspešan, jer smo u Banjaluci osvojili treće mesto, a ta trka se bodovala za CEZ. Sada nastavljamo u našem Beogradu, na domaćem terenu. Bilo je nekih sitnih muka oko rada automobila, jer je sve bilo u poslednji čas zbog odmora. Sada smo spremni i ja i moj automobil. Daću sve od sebe da publika i ljubitelji sporta uživaju u ovom vikendu", rekao je Nemanja za naš portal.

Posle ove trke će biti sve mnogo jasnije, jer se ona boduje za CEZ.

"Mnogo nam znači ova trka, jer se boduje za CEZ, a to nam je bitno. Ako sve bude radilo i bilo u najboljem redu, potrudićemo se da ostvarimo najbolji mogući plasman i što značajnije bodove za mene i tim, da bismo otišli u Brno", kazao je naš as.

Recite nam nešto više o očekivanjima od Ušća.

"Očekujemo mnogo vozila i jedno lepo i fer trkanje. Biće mnogo automobila i jake konkurencije, ali najveću prednost i najveći favorit je moj klupski i stariji kolega Zoran Kastratović, koji inače vodi u CEZ šampionatu. Uz jnega će biti još mnogo dobrih vozača, a naš cilj je da budemo u prvih pet i da osvojimo što više bodova. Ako uspemo u tome, za dve nedelje nas čeka trka u Brnu, koja nam da je šansu da možda budemo i među prva četiri u generalnom plasmanu.
Naravno, nećemo izostaviti bodovanje za domaći šampionat, jer nam i tu trebaju bodovi. Veliko hvala svima koji su uz nas, a najviše brendu planetwin365, koji me uvek podržava i uvek stoji uz mene. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i podrži momke koji daju i svoj poslednji atom za ovaj sport", rekao je Milovanović.

"Veliki pozdrav za sve čitaoce portala Supersport365!", dodao je Nemanja.