Hrvatska potopila kompletnu Srbiju u Sisku!

> 20:15

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od Hrvatske u poslednjem kolu Evropa kupa sa 12:9 (1:0, 4:4, 5:2, 2:3).

Ajaks zaludeo Evropu - Sprema se rasprodaja, Emeri zagrizao?

"Barakude" su se ovako revanširale "delfinima" za poraz u Nišu, međutim kako su se obe selekcije plasirale na Završni turnir, ovaj meč nije imao takmičarski značaj.

Iako je obezbedila plasman u Budimpeštu, selektor Dejan Savić poveo je jak sastav u Sisak, ali je i pored toga naša selekcija doživela poraz.

Utakmica je otvorena prilično neefikasno, videli smo samo jedan pogodak u prvoj četvrtini i to u mreži Srbije. U nastavku borba se rasplamsala, a na pauzu se otišlo sa rezultatom 5:4 za domaćina. 

Hrvatska je furiozno krenula treću deonicu, Marko Joković je postigao dva gola i prednost "barakuda" bila je +3, 7:4. Do kraja susreta naša selekcija nije uspela da se vrati Hrvati su mirno priveli utakmicu kraju. 

Po dva gola za Srbiju postigli su Dušan Mandić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Filip Filipović, a jedan Milan Aleksić. Kod domaćina najbolji je bio Maro Joković sa četiri gola. 

Završni turnir Evropa kupa biće održan u Zagrebu od 5. do 7. aprila, gde će Srbija biti u grupi sa Hrvatskom, Crnom Gorom i Francuskom.

JOŠ SPORTA:

Di Frančesko više nije "slobodan" - Vlahović dobija novog trenera

Tima Pirej menja ruskom zimom!

Pedro Martinez se vratio na mesto uspeha!

Italijansko tužilaštvo pokreće optužnice za smrt Davidea Astorija