Sve je spremno za početak sezone

> 11:30

U subotu u 19:45 podmlađena ekipa VK Partizan Novi Beograd igra protiv Singidunuma u 1. kolu I B lige šmapionata Srbije.

U Kataru dobijamo novih 16 selekcija?

1. Ko je Aca Pavlovic?

Aleksandar Pavlović-trener VK Partizan Novi Beograd. Potekao iz vaterpolo škole Partizan kao igrač i kao trener. 16 godina se bavi ovim pozivom, a ovo je 3 sezona na mestu trenera prvog tima Novog Beograda. Završio Fakultet za Sport i Fiz. Vaspitanje.

2. Kakva su ocekivanja od ove sezone?

Ove sezone ulazimo sa jasnim ciljem ulaska u Prvu A Ligu. Nimalo lak posao ali smo u potpunosti posvećeni tome. Veliki doprinos ekipi daju i mladi momci koji su došli kao pojačanje iz Partizana. To su momci 2002. Generacije. Oni su na prvi pogled mladi i možda ne dovoljno iskusni za ovu vrstu takmičenja, ali mogu već reći da daju veliki doprinos timu. Svojim zalaganjem i trudom spremno će dočekati početak prvenstva.

3. Kako su se uklopili mladici Partizana sa starosedeocima?

Odlično su se uklopili sa starosedeocima, starijim igračima. Lepo su prihvaćeni i saradnja postoji kao i pozitivni rivalitet. Ovakva kombinacija će dati dobar rezultat.

4. Sta konkretno misli o saradnji dva kluba VKP i VKPNBG?

Saradnja između VK Partizana i VK PNBG je strateški potez na obostranu korist. Iz njega svi dobijaju. Mi dobijamo pojačanje i bolji kvalitet prvog tima, a deca iz Partizana jedno dobro i novo iskustvo u takmičenju seniora što može da im bude odskočna daska za dalje napredovanje i eventualno ulazak u prvi tim Partizana.

5. Konkretna ocekivanja od utakmice sa VK Singidunum?

Utakmica sa Singidunumom je pravi mali gradski derbi. Ima malu ali lepu tradiciju nadmetanja. Neočekujem laku utakmicu. Protivnika izuzetno cenim i očekujem veliku borbu. A mi, naravno, grabimo ka svom cilju.

JOŠ SPORTA: