Savić: Naš zadatak jeste da održimo takmičarski tonus

> 15:46

Savić kaže da za Srbiju prvenstvo tek počinje. 

Barsa pikirala Srbina?

"Za nas prvenstvo sada počinje. Ne želim ništa o Madjarima da pričam, neka se završe dueli u nedelju. Naš zadatak jeste da održimo takmičarski tonus. Nismo imali jake utakmice u grupi, koristili smo ih za druge stvari, a sada je vreme za susrete u kojima se igra samo na pobedu", rekao je Savić, a preneo je Vaterpolo savez Srbije.

Srpski vaterpolisti su u četvrtfinale otišli sa prve pozicije nakon što su ostvarili sve tri pozicije. Juče su imali slobodno popodne a uveče su posmatrali duel Hrvatske i Grčke, odnosno Španije i Crne Gore. Zajedno sa Italijom i Srbijom direktni četvrtfinalisti su još Hrvatska i Španija. 

Srbija će u utorak u četvrtfinalu Evropskog prvenstvau Barseloni igrati protiv boljeg iz duela između Holandije i Mađarske koja je veliki favorit u tom meču. 

"Nije prvi put da imamo tri dana slobodno. Znam već da ćemo ga iskoristiti na najboqi mogući način. Učinićemo sve da Mađare dočekamo u najboljem mogućem izdanju. Dobri su, bolji od rezultata koje su ostvarili do sada", rekao je Sava Ranđelović. 

Kapiten Filip Filipović, MVP drugog kola, uspešno vodi ekipu, a utakmice u grupi je već zaboravio. 

"Nije Slovačka ekipa na koju bi još trebalo da se troše reči. Najvažnije je da smo živi i zdravi, da povreda nema i da ćemo spremni dočekati utakmice. Dosadašnje su potvrdile da je ovo izuzetno jako takmičenje, a mi se ne zavaravamo da su Mađari slabi", kazao je on.

JOŠ SPORTA:

Pomoćni trener stigao u Zvezdu

Bivši šampion Vimbldona: "Od Novaka sve zavisi, prestići će Federera!"

Greg Popović "presudio" Milutinovu!

Partizan pravi tandem sa Severne Karoline!