Predsednik najtrofejnijeg srpskog sportskog kolektiva još jednom upozorava da su crno-beli pred gašenjem

TUŽNA PRIČA SRPSKOG SPORTA: 'Nažalost, Partizan je pred gašenjem...'

> 22:53

- Bez obzira na moj optimizam, Partizan je pred gašenjem. To nije pritisak, nego realno činjenično stanje. Kucali smo na sva moguća vrata i svi su upoznati koliko je situacija dramatična. Mislim da svi imaju dobru volju, a razumem sve probleme u kojima se svi kao društvo nalazimo. I pored svih nedaća Partizan je i sada, kao i u bivšoj državi, lokomotiva vaterpolo voza - ističe Šoštar.

Crno-beli su u januaru preživljavali možda najteže trenutke u istoriji kluba. Zbog prazne kase tri nedelje nisu mogli da obezbede mazut za grejanje bazena na Banjici, tako da su morali da se seljakaju.

- Bazen je radio za vreme sankcija, bombardovanja 1999, a sada... Bilo je dosta muka, nadam se da je taj period iza nas. Zahvaljujem se svim ljudima koji su nam pomogli, sada imamo obećanja da bismo mogli da funkcionišemo.

Šoštar tvrdi da je spreman i da napusti funkciju ako će to pomoći klubu.

- Vrata su otvorena za sve koji hoće da dođu i da pomognu, i bez mene na mestu predsednika. Nije to moja privatna stvar. Neka dođe ko hoće, samo da se nastavi putem kojim decenijama ide klub - rekao je Šoštar.

Još sporta:

KAKVO IZDANJE ALAVESA: Sledeći protivnik - Barselona!

PROSTO NEVEROVATNO: Bolonja pala pred neočekivanom erupcijom Milana!

BRATSKI DERBI U SOLUNU: Partizan na kraju ipak do pobede

TRKA ZA ISKA: Da li je Konte glavni favorit?