DA LI NAM TREBA OVAKVA JADRANSKA LIGA!

Zvezdini vaterpolisti napadnuti u Hrvatskoj (VIDEO)

> 16:08

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u jednom kafiću u Splitu.

Jansrud novi prvak!

Kako prenose agencije, splitska policija je nešto posle podneva dobila dodavu da je na Rivi napadnut jedan muškarac, koji je dobio nekoliko udaraca. Njemu je ponuđena medicinska pomoć koju je navodno odbio, a policija je nastavila potragu za pet osoba koji su napali vaterpoliste.

Inače, četvorica mladića u majicama Crvene zvezde je sedela u kafiću na splitskoj Rivi. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su napadnuti, potom su se dali u beg, a jedan je spas pronašao tako što je skočio u more.

"Primili smo dojavu, po izlasku na mesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče i u toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje", rekli su iz splitske policije, a prenosi "Index.hr".

Predsednik Vaterpolo saveza Viktor Jelenić rekao je za naš sajt da će konferencija za medije biti u 17 časova u Beogradu kada će biti poznato više informacija.

Prema njegovim rečima napadnuti su Dušan Vasić i Miloš Maksimović, kao i golman Aleksandro Kralj, koji je skočio u more. Vaterpolisti Crvene zvezde hitno će se vratiti u Beograd, što znači da je meč 13. kola Triglav regionalne lige odložen.

JOŠ SPORTA:

Nastavak Jokićeve serije, Bogdan dobar

Olga traži trenera!

Eurohoops: Milutinov i Micić među najboljima!

Odžo i Pejdž po ubrzanom procesu, srpski pasoš se vrednuje?