Srbija otkinula bod kompletnim Hrvatima!

> 17:04

Reprezentacije Srbije i Hrvatske su remizirale u trećem kolu Svetskog kupa, 10:10. 

Španci menjaju format takmičenja - kopiraju Evroligu

Hrvati su dobro otvorili duel. Poveli su sa 3:0 protiv mlade srpske selekcije i dobila prvu četvrtinu sa 4:2. Potom je u drugoj četvrtini Srbija napravila seriju i došla do izjednačenja. 

U prvom poluvremenu smo videli čak 11 pogodaka, što dovoljno pokazuje koliko je efikasan ovaj turnir. Takođe, ovoliko primljenih golova ima i u tome što nema puno iskustva u podmlađenoj reprezentaciji Srbije, pa su lako primali golove u odbrani, dok su u napadu žurili. Brzo su hteli da reše napad što im se nekoliko puta obilo o glavu, time što su stvorili brze kontre Hrvatima. 

Imali su 'Delfini' probleme sa Vrlićem u odbrani. Mladi vaterpolisti nisu uspeli da pariraju centru teškom 120 kilograma koji nastupa za Barselonetu. Drugo poluvreme je bilo nalik prvom. 'Barakude' su dobro otvorile, ponovo su napravile seriju ali je tim Dejana Savića odgovorio. Igralo se u serijama. 

Dobro su se držali naši reprezentativci protiv kompletne Hrvatske, s'obzirom da je prosek godina 23 godine. 

Imali su Hrvati inicijativu gotovo celu utakmicu. Ali Srbija je uspela da uhvati priključak na kraju. U poslednjem minutu su izjednačili na 10:10. Gavril Subotić je samo minut pre izjednačenja postigao pogodak međutim sudije su odlučile da je srpski bek napravio faul. 

Odbranila se naša selekcija, imala je poslednji napad za pobedu ali nismo realizovali priliku, dosuđen je faul u napadu. 

Bušlje je imao šut, bilo je blizu međutim sva sreća nije došlo do pogotka. 

JOŠ SPORTA:

Jokić ispred Taunsa, Tompsona, Oladipa, Vola...

Nije hokej, fudbal je - Čuka lupila šamar Partizanu, 7:2!

Šta povezuje Nastasića, Milivojevića i Gaćinovića u borbi sa Krstajićem?

Džordan sleteo u Pariz