Golman vaterpolista Jadrana veruje u prolaz na završni turnir LŠ

Kandić: Nada poslednja umire

> 11:51

Golman vaterpolo kluba Jadran Slaven Kandić kazao je da se još nadaju prolazu do završnog turnira Lige šampiona. Jadran je dokaz da je najteže igrati unapred dobijene utakmice. Neuspehom u osmom kolu grupne faze Lige šampiona (od autsajdera Sabadelja) zakomplikovali su put do završnog turnira LŠ.

- Odigrali smo najslabiju utakmicu u ovom takmičenju. Da li je pritisak značaja uticao na nas, pogotovo na mlađe igrače? Verovatno, osećao se grč, imali smo dosta problema sa napadom. Pogotovo sa igračem više. Ovaj deo nije najbolje funkcionisao. Moramo raditi na tome, ispraviti greške, a vremena je malo jer nas u subotu čeka duel Regionalne lige sa splitskim Jadranom. Za nas važna utakmica, jer želimo što pre da obezbedimo ućešće na završnom turniru - kazao je golman Slaven Kandić.

Jadran je kod kuće izgubio od Pro Reka, Solnoka i prije dva dana Sabadelja. Ovo su jedina tri poraza Novljana u LŠ. Poslednji najbolniji.

- Nažalost, poraz od Španaca došao je u najnezgodnijem momentu. Ali, moramo se podignuti i nastaviti dalje. Možda nam Sabadelj pomogne u pretposlednjem kolu protiv Špandaua. Bilo bi lepo da nam se sreća osmehne i najzad se ti neki rezultati poklope. Još uvek se nadamo - dodao je Kandić.

Golman Novljana je kazao da se neće predavati dok ima nade.

- Nastavićemo da igramo, moramo da pobeđujemo kod kuće. Probaćemo da dođemo do iznenađenja u Egeru i posljednjem kolu u Nemačkoj. Dok god postoji nada, borićemo se - zaključio je Kandić.

JOŠ SPORTA:

HAOS U PJONGČANGU - Hakeri zvanični sajt Igara!

Pjaniđani objasnio šta je potrebno da bi se Zvezda pobedila u Beogradu  

Murinjo zna šta mu treba - Stiže defanzivac Monaka!  

Siti nastavlja da troši - Stiže Fred za 44.5 miliona!