Olga nakon osvajanja titule: Iza mene je teška nedelja, skupila sam snagu da završim posao!

> 18:51

Olga Danilović je u paru sa Tamarom Zidanšek osvojila titulu na turniru u Taškentu (Uzbekistan). 

Hejvord na parketu posle skoro godinu dana!

Ipak, ova titula nosi posebnu težinu s'obzirom da je imala smrtni slučaj u porodici dok je bila u Uzbekistanu. 

"U ovoj nedelji koja je bila teška i tužna za moju porodicu, ostali smo bez voljenog dede Milana Danilovića, a ja sam bila daleko, uz pomoć porodice skupila sam snagu i uspela da završim posao u Taškentu onako kako sam i želela kada sam kretala put dalekog Uzbekistana. 

Vraćam se sa titulom, ovaj put u dublu, a velika zahvalnost ide i mojoj partnerki Tamari koja je bila fenomenalna i koja me je vukla da idemo do kraja, do pobede. Uspele smo da pobedimo mnogo bolje i iskusnije igračice, dubl timove od nas", rekla je Danilovićeva posle osvajanja titule u finalu u Taškentu. 

Sa Danilovićevom je na WTA turniru u Taškentu bio trener Dejan Vraneš. Do kraja sezone odmora, Danilovićeva koja će od ponedeljka biti nova članica top 100 kluba na WTA listi, odigraće još tri WTA turnira. 

"Nakon tih takmičenja odlazim na odmor, zatim pripreme za sezonu 2019, koju ću započeti možda u Kini ili Australiji. Ono što je važno i što me jako raduje je da ću prvi gren slem u sledećoj sezoni, Australijan Open početi u glavnom turniru, bez kvalifikacija i biće to moj prvi profi gren slem u Melburnu, prvi u glavnom turniru", zaključila je Danilovićeva. 

JOŠ SPORTA:

Roma vlada Rimom - Bomba Kolarova (VIDEO)

Bundesliga: Šalke probio led, Lajpcig slavio u derbiju!

Premijer liga: Everton ubedljiv protiv Jokana, Arsenal u seriji!

Kolarov ušao u istoriju "Derbi dela kapitale"