Ovo je prijateljski odnos trenera i igrača: "Kiki je oduvek bio tu za mene, nadam se da će se vratiti jači nego ikad!"

> 00:23

Hrvatski teniser Borna Ćorić poslao je dirljivu poruku svom treneru Kristijanu Šnajderu, koji je morao da ode na bolovanje.

Dinamo završio svoju odiseju u Evropi - Kapa dole majstori!

Hrvatski trener je počeo da intezivno sarađuje sa Ćorićem pre skoro godinu i po dana, ali je zbog zdravstvenih problema primoran da miruje.

"Veoma mi je žao što moram da objavim da Kiki Šnajder neće putovati sa mnom do kraja ove sezone zbog problema sa zdravljem. On će ostati ključan deo mog tima i nadam se da će se sledeće sezone vratiti jači nego ikada", objavio je Borna "rastanak" sa trenerom, pa nastavio: 

"Poznajemo se otkad sam bio dete i Kiki je oduvek bio tu za mene, kad god mi je bio potreban. Poslednjih 15 meseci smo svakodnevno sarađivali i on je ostavio ogroman trag na mojoj karijeri. Odlična sezona koju sam imao je velikim delom njegova zasluga. Ostani snažan, vidimo se u Zagrebu", dodao je Ćorić. 

Ćorić trenutno uživa u najboljem renkingu karijere i 12. poziciji na planeti, koju je ostvario novembra prošle godine. On je prošle sezone osvojio jednu od svoje dve titule u karijeri, u Haleu. 

Borna će u odsustvu Šnajdera nastaviti da sarađuje sa italijanskim stručnjakom Rikardom Pjatijem.

JOŠ SPORTA:

Stvarno nema sreće - Delpo ide na još jednu operaciju?

Transfer karijere: Darko Lazović oblači "nebesko plavo"

Ni manje ni više - 8.000 će pratiti žreb za Mundobasket

Kraj velikog pohoda za Kecmanovića - Ima vremena!