Raonić srušio Zvereva, Nemac besneo

> 11:58

Miloš Raonić je novi četvrtfinalista na Australijan Openu. Kanađanin je u tri seta bio bolji od četvrtog nosioca, Aleksandera Zvereva, 6:1, 6:1, 7:6 (5).

Klipersi prekinuli seriju poraza, Bobi i Teo ponovo na hlađenju

Bila je to zaista impresivna partija tenisera iz Kanade, koji je posebno briljirao u prva dva seta u kojima je mladi Zverev osvojio samo dva gema.

Za razliku od Raonića, koji je servirao odlično, i koji je do sada na turniru sakupio 107 neodbranjivih servisa, Zverev je napravio čak deset duplih grešaka.

Preslabo za meč takvog značaja, tako da nije nikakvo iznenađenje što je poražen u tri seta. Osim u trećem, sve ostalo bilo je za zaborav što se tiče šampiona ATP tur finala u Londonu. 

Da stvari budu gore po njega, tokom meča, tačnije pri rezultati 6:1, 4:1 za Raonića, toliko se iznervirao da je u pauzi polomio reket u paramrarčad! 

Osam puta je udario njim o teren, izbacio je svu nagomilanu frustraciju iz sebe i naravno, dobio opomenu. 

Imao je šansu Zverev u trećem setu da se vrati u igru, ali Raonićev servis je opet došao do izražaja kada je bilo najvažnije, ali i odlične paralele iz bekhenda u nekoliko navrata. 

"Pokušao sam da ostanem miran koliko sam god mogao. Sve mi je išlo veoma dobro. Mislim da sam igrao neverovatno dobar tenis, mnogo toga je bilo na visokom nivou", zadovoljan je Raonić. 

S druge strane, Zvezev re rekao da mu je lomljenje reketa pomoglo da izbaci iz sebe negativnu energiju. 

"To je učinilo da se osećam bolje. Bio sam vrlo ljut na sebe, samo sam pustio da sav taj bes izađe napolje", priznao je Nemac.