Kirjos kod psihologa rešava sve probleme?

> 17:04

Grk Nik Kirjos će promeniti raspored turnira u narednoj godini kako bi izgledao, i ponašao se bolje.

Bogdan dobio dokumentarac - putešestvije do NBA!

Kirjos je uglavnom u centru pažnje zbog svog ponašanja, koje nije baš pohvalno. Često je ulazio u sukobe sasudijama, lomio rekete, psovao, ali je na nekim mečevima bio zaista nezainteresovan za igru.

On je sezonu završio u oktobru zbog povrede lakta, posle koje se povukao sa Kupa Kremlja u Moskvi. Vratio se u Australiju gde će se pripremiti za novu sezonu, ali i gde radi na svom mentalnom zdravlju.

"Mučio sam se sa par stvari na terenu i van njega ove godine, nije bilo lako. Ali, počeo sam da idem kod psihologa i pokušavam da budem najzdraviji. To radim i mislim da takve stvari više ne treba da krijem", rekao je Kirjos australijskim medijima, preneo je Skaj.

U avgustu se na Ju Es Openu dogodila interesantna situacija. Glavni sudija je prišao Kirjosu i razgovarao sa njim, hrabreći ga da ne odustaje. Prošlog meseca je ispao u prvom kolu mastersa u Šangaju, gde su ga takođe kritikovali zbog slabog zalaganja.

Kirjos je rekao da je "veoma srećan" što ima međunarodnu tenisku karijeru i najavio da će promeniti raspored na turnirima kako bi izbegao probleme iz ove godine, pre svega na psihološkom planu.

"Sa mojim timom ću korigovati raspored, mislim da prethodnih godina nije bio dobar, pošto nijednom nisam dočekao kraj sezone", naveo je 37. teniser sveta.

JOŠ SPORTA:

Mbape traži kule i gradove

"Prijatelju, nadam se da ćeš se oporaviti"

Ulm juri pobedu, Zvezda želi još jednu pobedu

Raduljica se ponovo razgoropadio - 48 poena!