Mi smo Srbi i verujemo u čuda!

> 12:22

Napadač "Orlova" puca od samopuzdanja i na taj način motiviš celu ekipu!

Kakvo li nas tek suđenje čeka protiv Brazila?!

Naši igrači su baš "naoštreni" da pobede Brazil, a među njima se posebno izdvaja Aleksandar Mitrović.

Samopuzdanje našeg napadača raduje sve nas! 

“Uvek može bolje, ima prostora za napredak. Bilo je glupih grešaka protiv Švajcarske. Odigrali smo dobro, naivno smo primili dva gola. Kada se podvuče crta mogli smo da odigramo pametnije u završnici. Videli smo gde smo grešili. Da ne verujem prvi bih spakovao stvari i otišao. Hrvatska je dobila Argentinu… Niko od favorita nije lako dobio. Ja sam ubeđen da ćemo da dobijemo Brazil. Mi smo Srbi, poznati po tome da stvaramo čuda. Na njima je pritisak. Kako se utakmica bude približavala kraju, tako će naše šanse da rastu. Treba samo da verujemo u to“.

A o duelu sa Švajcarcima priiča ceo svet, pa je morao i naš golgeter.

“Vukli su me. Jedini koji je gledao loptu u tom duelu bio sam ja. Kada je svirao, mislio sam da je penal. Mi smo Srbi navikli da idemo težim putem. Uvek je sve dozvoljeno protiv nas. Mogu da nas obore koliko hoćeš puta, mi smo tu da ustanemo. Mi smo tu da učinimo Srbe ponosnim. Oni su već ponosni. Nikada nisu bila ovako velika očekivanja. Oni su bolji tehnički, ali moraće da se dobro prezonoje. Ubeđen sam da možemo da igramo protiv njih“, hrabri ekipu Mitrović.

Srbiju u sredu od 20h čeka utakmica decenije protiv Brazila. Pobedi ili idi kući! Šansa da se eliminiše Brazil na Mundijalu se pruža jednom u životu. Momci, iskoristite je!

JOŠ SPORTA:

Nole bez titule, tenisere iz Hrvatske danas baš krenulo!

Savo o postupku protiv Krstajića: ''Biće konsekvenci, ali...''

Vreme je za odlaske iz Partizana! Prvi ide štoper?

Pešić o transferu