Mesija ne zanima ko je najbolji igrač svih vremena

> 12:38

Iako je Barselona ove godine neprikosnovena u Španiji sa duplom krunom, verujemo da bi bar jedan trofej menjali za finale Lige šampiona. Kako su rano ispali iz elitnog takmičenja, jurili su novi podvig - biti neporažen u Primeri, ali i to im je upropastio Levante ubacivši im 5 golova.

Nejmar je nerealan!

Ruku na srce, Mesi tada nije igrao.

Leo se otvorio za španske medije, počevši od očekivanja argentinskog nacionalnog tima u Rusiji: "Moramo da se domognemo polufinala kako bi to za nas bio uspešan turnir. Zaslužujemo da budemo u finalu zbog istorije, iako nas je puno koštalo na minulom Svetskom prvenstvu da se domognemo te faze, ali moramo tamo biti ponovo. To je više želja nego obaveza, zbog svega što smo prošli. Mi smo prvi koji žele da budu šampioni u Rusiji".

Okrenuo se onda i na rivalstvo sa Ronaldom.

"Ne želim da se nadmećem sa Kristijanom. Ne stimuliše me da se takmičim sa njim, već sa uspesima Madrida i zbog toga želim da osvojim Ligu šampiona svake godine. To je nešto što svi želimo", dodao je Argentinac.

Nakon toga je izjavio da ga ne interesuje da li će biti najbolji fudbaler koji je ikada igrao ovu igru.

"Ne zanima me da li ću biti najbolji u istoriji. Nikada nisam predlagao da li da budem prvi, drugi, treći ili četvrti. Svaku godinu počnem pokušavajući da napredujem, osvojim sve i dam sve od sebe na terenu, svaki put kada izađem na njega, moram da dam maksimum zbog svojih saigrača i sebe. Ništa ne menja biti najbolji u istoriji",
zaključio je Mesi.

JOŠ SPORTA:

Boston - Lebron: 2:0

Kokoškov doneo sreću, Finiks prvi bira na draftu (Dončića)

Tijana Bošković otresla Japanke

Huligani Sportinga napali svoje igrače, korišćeni noževi i štangle