Fudbaler Šalkea individualno trenira u Beogradu

Nastasić: Iskreno se nadam da ću biti spreman za Mundijal!

> 17:47

Fudbaler Šalkea Matija Nastasić rekao je danas da oporavak teče dobro i da se nada da će biti spreman da sa reprezentacijom Srbije nastupi na Svetskom prvenstvu.

Legenda na udaru, UEFA tek danas pokrenula postupak protiv Bufona

- Iskreno se nadam da ću biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Radim dva puta dnevno i moguće je da se spremim. Nadam se da će na kraju ispasti dobro za sve. Za sada sve ide po planu - rekao je Nastasić za agenciju Beta.

Nastasić se već četiri i po nedelje oporavlja posle povrede ligamenata kolena. Prve prognoze su bile da će pauzirati osam do 12 nedelja, ali oporavak teče brže od planiranog. Matija Nastasić se vratio u Beograd, gde individualno radi sa Andrejom Milutinovićem i očekuje da će već naredne nedelje uhvatiti ozbiljniji ritam.

- U stalnom sam kontaktu sa selektorom Mladenom Krstajićem, koji je razgovarao sa sportskim direktorom Šalkea i upoznat je sa oporavkom koji sam radio u Šalkeu i sa oporavkom koji radim u Beogradu - kazao je Nastasić.

Svetsko prvenstvo u Rusiji počeće 14. juna, a reprezentacija Srbije će prvu utakmicu igrati tri dana kasnije protiv Kostarike u Samari.

JOŠ SPORTA:

Bunjevčević: Bane ide u Rusiju!

Salah prelomio

Navijači imaju pirliku da učestvuju na F4?

Tadić menja Mareza?