Obradović i Gajić u reprezentaciji - Na Portugal bez Kostića i Kolarova!

> 13:12

Nadali smo se da ćemo biti kompletni protiv Portugala ali problemi se nastavljaju. 

Brajant zna - Kobi izazvao Jokića da bude MVP! (VIDEO)

Naš tim će igrati protiv Portugala bez Aleksandra Kolarova i Filipa Kostića. Pomenuti tandem nije uspeo da se oporavi od zadobijenih povreda, tako da je selektor Orlova Mladen Krstajić mora ekspresno da reaguje.

Kako piše Blic mladi stručnjak je naknadno uputio pozive levom beku Anderlehta Ivanu Obradoviću, kao i kapitenu mlade reprezentacije Milanu Gajiću. Oni će imati zadatak da popune praznine na bekovskim pozicijama, možda I dobiju šansu od starta.

Posebno se to odnosi na Ivana Obradovića. Mesto uz levu aut liniju u Nemačkoj je zauzeo član Čukaričkog Miroslav Bogosavac. Imao je I svetlih trenutaka, ali bilo bi susret sa Portugalom predstavljao preveliki zalogaj za nekadašnjeg člana Partizana.

Sa druge strane Rukavina je prvi izbor selektora Krstajića na desnom beku. Ipak, Krstajić se odlučio da naknadno pozove Milana Gajića. On jeste projektovan kao perspektiva A selekcije, mada se I dalje muči u Zvezdinom dresu.

Pored Kolarova I Kostića selektor Krstajić za Portugal neće moći da računa na Nemanju Matića. Očekuje se povratak Mitrovića i Dušana Tadića.

JOŠ SPORTA:

Red za Jovićem sve duži - Posle Barselone, tu je i PSŽ...

Juventus zbog Ronalda izbegava Ameriku u širokom luku!

Tomašević jedan od kandidata za predsednika FIBA Evropa!

A ko će drugi? BItadze MVP lige!