Krstajić izašao pred medije: Matićne igra, povređeni i Tadić i Mitrović, Kostić propušta Nemačku

> 18:17

Ono šta se čekalo, to se nije dočekalo - Selektor bez reči o Luki Milivojeviću i Marku Grujiću. 

Simeone se obezbedio: Erera na pet godina!

Mladen Krstajić je tokom popodneva okupio reprezentativce u Staroj Pazovi, pred dva ozbiljna gostovanja Srbije protiv Nemačke (prijateljska) i Portugalije (kvalifikacije za EURO 2020).

I odmah se suočio s velikim problemom - povredama.

"One su sastavni deo sporta. Nismo imali sreće da nas zaobiđu. Ali, nema kuknjave i žala, imamo momke koji će dati sve od sebe. Nemamo mnogo vremena da se spremimo, jedan trening ovde, pa sutra putujemo i tamo ćemo odraditi jedan trening i igrati s Nemcima. Potom dolazi i Portugal koji je jako važna utakmica za nas", istakao je Mladen Krstajić.

Zatim je i konkretno otkrio zdravstveni bilten.

"Dušan Tadić ima problem s primicačem. Kostić je takođe imao problem sa zadnjom ložom i primicačem, na probleme se žalio i Aleksandar Mitrović. Na četiri ili pet igrača već ne možemo da računamo protiv Nemačke. Kostić neće moći protiv Nemačke, a Nemanja Matić ni za Nemce ni za Portugal. Poslednju utakmicu je odigrao 80 minuta i nije spreman, nažalost, neće moći da nastupi", kazao je Krstajić.

Okupljene novinare je zanimala i reakcija selektora na izjave Luke Milivojevića i Marka Grujića koji su javno demantovali njegovo objašnjenje zbog čega se nisu našli na spisku za predstojeće utakmice. Krstajić je odbio da komentariše. 

"Danas smo se okupili da pričamo o Nemačkoj i Portugalu, a više nemam komentara na one koje nisu tu. Samo pričam o momcima koji su ovde", diplomatski će Krstajić.

JOŠ SPORTA:

Valensija iz Junajteda u Arsenal?

Na pitanje da li je povratak greška, Monći je bio kratak: "Kum 2" je bolji od prvog dela "Kuma"!

Zašto je Le Man tako poseban?

Ukrajina se obezbedila, Ševčenko dobio pojačanje za kvalifikacije!