Ništa od pomirenja - Milivojević se ne vraća!

> 12:16

Uprkos naporima FSS-a da se vezni fudbaler Kristal Palasa vrati u reprezentaciju, od toga neće biti ništa. 

Gde je naš srpski prijatelj?

Luka Milivojević igra sezonu života i možda na kraju sezone bude zaradio ugovor u nekom većem klubu. Međutim, navijači Srbije ga neće gledati u 2019. godini u reprezentativnom dresu. Sjajni vezista, strelac sedam golova za Kristal Palas ove sezone, odlučio je da je najbolje za sve da i u narednom periodu bude van tima Mladena Krstajića.

To je epilog poseta čelnika FSS u Londonu u prethodna dva meseca, tokom kojih su pokušali da nađu zajednički jezik s Milivojevićem i na taj način značajno ojačaju ekipu pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020, koje počinju u martu, gostovanjem aktuelnom šampionu Starog kontinenta Portugaliji.

Predsednik Kokeza, potpredsednik Pantelić, direktor Kovačević i selektor Krstajić bili su saglasni u ideji da bi bilo odlično da se Milivojević vrati među Orlove, pošto nije pozivan za kompletnu Ligu nacija, ali je rođeni Kragujevčanin bio pri stavu da su „rane“ preduboke, i da takav potez ne bi doneo ništa dobro ni jednoj ni drugoj strani. 

Podsetimo, odnos između Krstajića Milivojevića „pukao“ je na utakmici sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu, kada je iskusni vezista kritikovao taktiku selektora u drugom poluvremenu. Nakon toga je usledio rat između njih a svi znamo kako se završio. 

JOŠ SPORTA:

"AIR VASA" - Micić zakucao preko trojice (VIDEO)

Najbolji igrač sveta vezan za Real!

F1 testovi: Proboj Renoa do vrha!

Idol ostaje idol - Majstor iz Banje Luke napravio čudesnu tetovažu Dražena