Bjeković: Matić će igrati za reprezentaciju

> 14:07

Potpredsednik FSS Nenad Bjeković je u razgovoru sa novinarom Nebojšom Petrovićem otkrio da je izglađen nesporazum sa vezistom Mančestera Nemanjom Matićem.

Trinkijeri prihvatio ponudu!

On je izostao sa nedavnih mečeva u Ligi Evrope, pošto se oglasio porukom preko društvenih mreža koja je uburkala javnost, ali Bjeković kaže da je sada sve u redu.

"Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvenih mreža i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez jedne od vedeta nacionalnog tima. Čuli smo se sa Matićem, sve smo rešili i razjasnili i ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju", otkriva je Bjeković u ekskluzivnom razgovoru sa urednikom Total Sokera, Nebojšom Petrovićem.

Nije samo Matić bio taj koji je imao nesporazum sa selektorom Mladenom Krstajićem. To se odnosi i na fudbalera Kristal Palasa Luku Milivojevića, ali Bjeković dodaje da u FSS čine sve ne bi li svi bili zadovoljni.

"Ne bi ni tu smelo da bude problema. Mi iz sportskog sektora, pre svega Darko Kovačević i ja, pokušavamo da stvorimo uslove da Srbija zaigra u najjačem mogućem sastavu.Zbog interesa srpskog fudbala, niko ne sme da se stavi iznad nacionalnog tima. Treba biti mudar i pametan. Da se razumemo još jednom, plan je da Ligu nacija iskoristimo za uigravanje i smenu generacija, a da kroz kvalifikacije izborimo plasman na Evropsko prvenstvo. Zato Krstajić i pruža šansu klincima koji su osvojili Evropsko i Svetsko prvenstvo u omladinskoj konkurenciji. Želimo da se uverimo na koga od njih možemo da računamo za pozicije koje pokrivaju Luka Milivojević, Tadić, Matić... Niko nije otpisan".

On je dodao da su vrata i dalje otvorena i za bivšeg kapitena Branislava Ivanovića, sada člana Zenita.

"I on igra sjajno u svom klubu. Pratimo sve potencijalne kandidate i na sve njih računamo. A ko će biti na spisku, to zna samo Krstajić", zaključio je Bjeković.

JOŠ SPORTA:

Bjelica nastavlja po starom

Hjuston posrće...

Ramos Konteu rekao NE, Real aminovao

Nole zakazao duel sa Džumhurom