Rumunija nije mogla da pređe polovinu, Srbija nije mogla da postigne gol!

> 17:10

Fudbaleri Rumunije i Srbije su odigrali 0:0 u četvrtom kolu Lige C, grupe 4 Lige nacija. 

Seoba Mihajlovića u Aziju: "Zašto da ne"

U najavi meča, Mladen Krstajić je na konferenciji rekao da je Rumunija brza, hitra i dobra ekipa i da očekuje fajtersku utakmicu. Bilo je fajterski sa obe strane, ali samo u jednom kratkom periodu, tokom cele utakmice je postojao samo jedan tim - Srbija. 

Orlovi su od samog starta napadali. Radonjić je po levoj strani pravio velike probleme domaćima, ali falio je taj završni pas. Nekoliko puta je mladi fudbaler Marseja probao da uposli Mitrovića, ali naš napadač nije dobijao dobre lopte. 

Međutim, u 44. minutu, Rumunija ostaje sa igračem manje. Tamaš je podkačio Gaćinovića po glavio, zaradio crveni karton a naš tim je dobio penal. Dušan Tadić je kao kapiten preuzeo odgovornost ali nije uspeo da pogodi. 

U nastavku, Srbija je krenula u totalnu ofanzivu. Rumuni su možda polovinu prešli samo dva puta, kad god bi krenuli napred, Maksimović i Lukić se odlično sekli protivnike igrače i ponovo se išlo u ofanzivu na gol domaćina. 

Mitrović, Gaćinović, Radonjić... Svi su imali odlične šanse ali nismo uspeli da dođemo do gola. U igru su pred kraj ušli debitant Nemanja Miletić i Sergej Milinković-Savić, koji su uneli još više agresivnosti ali ništa. 

Dobro je Srbija igrala na ovom meču. Domaćin je skroz ušao u mašinu naše selekciju, naravno usled igrača manje, i naš tim je potpuno diktirao tempo, ali je falio gol. 

Orlovi su ostali prvi u grupi sa 8 bodova, Rumunija je druga sa 6. Crna Gora je treća sa četiri ali će ona kasnije u toku dana igrati sa Litvanijom i u slučaju pobede, će imati priliku da se uključi u borbu za prvo mesto. 

JOŠ SPORTA:

Osveta se servira hladna

"Ti si jedan od najboljih tenisera u istoriji"

Murinjo došao i video i odlučio - 50 miliona na stolu?

Feldin otvoreno o Zvezdi: Dugovali su mi pare, bilo je tu dosta toga...