Utakmicu najavljuje i Predrag Mijatović: Crna Gora je u prednosti...

> 19:28

Srbija i Crna Gora igraju sutra od 20:45, a javio se i Predrag Mijatović. 

Zvezda u Kneževini juri 7/7

Meč je najavio i bivši igrač Budućnosti, Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea, Predrag Mijatović. On se oglasio u izjavi podgoričkim ''Vijestima'', gde je izrazio veliku želju da u Podgorici gleda lep i kvalitetan fudbal, uz sjajnu atmosferu na tribinama. 

Takođe smatra da favorita nema i da obe reprezentacije imaju neke svoje prednosti. 

''Na strani Srbije je iskustvo, prije svega igranja na Svjetskom prvenstvu, u pitanju je reprezentacija koja je minulih godina uspjela da ‘zakači’ neko veliko takmičenje. Crna Gora nikad nije igrala na Svjetskom ili Evropskom prvenstvu i ima veliki motiv i želju da to uradi prvi put. Možda je Liga nacija prava prilika'', istakao je Mijatović. 

A kada je u pitanju prednost selekcije Crne Gore, osim domaćeg terena to je i, prema Mijatovićevom mišljenju - selektor Ljubiša Tumbaković. 

''Mislim da je Crna Gora tu u prednosti, jer Ljubiša Tumbaković, moj nekadašnji trener u Partizanu, bolje poznaje reprezentativce Srbije nego što Mladen Krstajić poznaje crnogorske fudbalere. Tumbino fudbalsko iskustvo može da bude od presudnog značaja, ali, sa druge strane, možda i ne mora ništa da znači, jer fudbal je čudan i nepredvidiv, a dešavanja na terenu i krajnji rezultat zavise od mnogo faktora'', istakao je Mijatović. 

JOŠ SPORTA:

19 godina karijere nije mala stvar, Argentinac rekao zbogom

Isti narod a policija dočekuje Srbiju na aerodromu (FOTO)

Fudbaler pogodio strujomer i napravio lom u selu (VIDEO)

Van ringa je toplije - Nurmagomedov zapretio predsedniku UFC-a!