Problem sa Krstajića - Di Frančesko ne pušta Kolarova u Podgoricu?

> 14:44

Trener Vučice je rekao da naš reprezentativac "ne može ni da hoda". 

Dmitroviću suknjica (VIDEO)

Roma večeras od pola 9 na Karlo Kastelaniju igra sa Empolijem a medijima se požalio trener Di Frančesko. 

"Kolarov neće biti pozvan za utakmicu sa Empolijem, danas nije mogao ni da hoda. Moramo da mu čestitamo na tome kako je odigrao i za požrtvovanost koju je pokazao", rekao je trener Rome prenosi Gazeta delo Sport. 

Prema njegovim rečima, ne treba očekivati da će kapiten Srbije igrati za reprezentaciju u mečevima protiv Rumunije i Crne Gore jer to u ovom momentu ne zvuči logično. 

"Nikad ne razgovaram sa savezima ili selektorima, ne znam ni ko su. Nisam se čuo ni sa kim. Deluje nelogično da igrate za nacionalni tim, a ne hodate. Ne mešam se, ali ćemo učiniti sve da se Kolarov što pre vrati", kaže Di Frančesko, koji je spremio izmene. 

"Luka Pelegrini i Manolas su jedini koji će sigurno igrati, ostali su još uvek pod znakom pitanja. Odlučiću na osnovu karakteristika protivnika", istakao je strateg "Vučice". 

Reprezentacija Srbije će 11. oktobra igrati u Podgorici sa Crnom Gorom, dok će tri dana kasnije ići u Bukurešt na meč sa Ruunijom. Po rečima trenera Vučice, Kolarov verovatno neće biti ni u konkurenciji za utakmice koje Srbiju očekuju u Ligi nacija.

JOŠ SPORTA:

Anri našao prvi samostalni posao, ni manje ni više nego bivši prvak Evrope?

Ibrahimović veći od celog MLS-a - Da li je?

Embid nadigrao Dalas, Dončić ponovo dvocifren!

Fetel titulu može da sanja!