Gaćinović: Krstajić mi se nije ni javio!

> 10:43

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović smatra da je zaslužio mesto u reprezentaciju na nedavnom Svetskom prvenstvu. Naime, on je za reprezentaciju Srbije odigrao sve utakmice u kvalifikacijama i to veoma dobro, ali opet nije dobio poziv za put u Rusiju. Zbog čega? Niko ne zna. Možda ni Krstajić.

"Kralj" imenovao favorite za prsten

Gaćinović je odigrao sedam utakmica u kvalifikacijama za Mundijal, ali nije se našao među 23 putnika u Rusiju.

"Nisam to očekivao. Svi su mislili da ću igrati na SP. Često sam igrao u kvalifikacijam, i to dobro. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako su odlučili. Niko nije pričao sa mnom i još trojicom igrača koji nismo izabrani. Samo nam je javio menadžer tima, nije selektor", rekao je Gaćinović.

Gaćinović ističe da mu je odmor dobro došao. 

"Nikada nisam imao toliko dugu pauzu u moram da kažem da mi je prijala. Trenirao sam u skladu sa programom iz kluba, a bilo mi je i važno da od početka budem na pripremama zbog novog trenera. Nekada sam dolazio u tim kasnije i nikada ne bih mogao u potpunosti da se uključim u pripremu. Sada je bilo drugačije. To možda ne možete da shvatite na početku sezone, ali tokom sezone sigurno". 

Gaćinović je na tri nastupa za Srbiju pod Slavoljubom Muslinom u kvalifikacijama postigao dva gola uz jednu asistenciju. 

Bio je na širem spisku za SP, igrao u prijateljskim utakmicama sa Kinom i Južnom Korejom u novembru 2017, nakon što je Krstajić nasledio Muslina, a potom i protiv Maroka i Nigerije u martu. 


JOŠ SPORTA:

Kovačević: Zašto ne bismo uzeli zlato?

Šta raduje Saleta i ko ne da loptu nikome?

Kalinić: Ovo je najveći izazov za nas!

Zvezda otvara kapije protiv Nižnjeg Novgoroda