Pomoćnik selektora: Ramadani hteo da napravi puč u reprezentaciji

> 11:12

Milan Obradović, pomoćnik Mladena Krstajića, je u izjavi za "Informer" rekao da su Luka Milivojević i Ramadani želeli da "preuzmu" reprezentaciju tokom Mundijala.

Ronaldo: Juve će uzeti Ligu šampiona

“Hteo je nekoliko reprezentativaca i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspelo, išli su toliko daleko u svemu da su hteli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila”, rekao je Obradović u razgovoru za Informer. 

Krstajićev pomoćnik tvrdi da je Milivojević dao intervju engleskim novinarima kako bi ispalo da je sklonjen zbog Kritika na račun selektora, a ne zbog onoga što je radio u Rusiji.

“Ako je želeo nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana pre objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava. Ubeđen sam da nije slučajno da se Luka Milivojević baš sad oglasio i da je ovo samo još jedan u nizu pokušaja Falija Ramadanija da se destabilizuje reprezentacija Srbije”, tvrdi Obradović.

JOŠ SPORTA:

Levandovski želi da ide iz Bajerna

Kakva je situacija sa Vujadinom Savićem?

LŠ - PSV i PAOK gledaju ka Ligi šampiona

Đurđević od 40 miliona