Milivojević: Krstajić je loš!

> 11:46

Mudnijalske rane još uvek nismo zalečili. Luka Milivojević je o bolnom porazu od Švajcarske i ispadanju iz grupe prokomentarisao za brintanski "Deli mejl".

Peh za Zvezdu pred Salcburg

Podsetimo, on je u 80. minutu svoje mesto ustupio Nemanji Radonjiću, a mi smo pri kraju utakmice primili gol iz kontre, jer je ostala "rupa" na poziciji zadnjeg veznog.

''Počeli smo vrlo dobro, 95 posto ekipa koje su dobile prve utakmice, prošle su dalje. Ali, druga utakmica je odredila našu budućnost'', naglašava Milivojević.

S tim u vezi, on je prokomentarisao i određene odluke selektora Krstajića, kako protiv Švajcarske, tako i protiv Brazila u trećem kolu, kada smo izgubili sa 2:0 i definitivno se oprostili od Mundijala.

''Mislim da je trebalo da igramo iskusnije i više na rezultat u poslednjih 15 minuta. Mi smo pokušali da rizikujemo i moje mišljenje je da nam to nije trebalo. U utakmici protiv Brazila, naš selektor je imao svoje mišljenje, nešto je želeo da pokuša, ali na kraju smo izgubili, što znači da je to bio loš izbor'', zaključio je Milivojević.

Podsetimo, selektor Krstajić je u toj utakmici iznenadio ostavljanjem iskusnih Duška Tošića i Braislava Ivanovića na klupi, a umesto njih u startnu postavu uvrstio Miloša Veljkovića i Antonija Rukavinu.

JOŠ SPORTA:

PL - Sudija "pogurao" Liverpul

Prodaš Ronalda i dobiješ "prazan" stadion

Zvezda ide u napad na Salcburg - Kafu u postavi?

Šta je potrebno da Nole ponovo bude prvi?