Krstajić: Ovaj rezultat nam omogućava da se spremamo u miru

> 12:51

Orlovi će 11. juna otputovati u svoju rusku bazu Svetlogorsk, odakle će ići u Samaru (Kostarika), Kaljiningrad (Švajcarska) i Moskvu (Brazil).

Ništa od Fekira u Liverpulu

Nakon pobede Srbije nad Bolivijom rezultatom 5:1, Krstajić je rekao sledeće:

"Ekipa je još u fazi stvaranja, rekao sam i pred početak priprema da je mnogo igrača odigralo i više od 50 utakmica u sezoni, da nije lako posle kratkog odmora nastaviti sa napornim radom. Bitno nam je, dakle, da smo pobedili, bilo je i dobrih i loših stvari, ali sada možemo mirnije da nastavimo da radimo i sačekamo 17. jun i prvu utakmicu sa Kostarikom"

Selektor je posebno komentarisao igru zadnje linije.

"Želeo sam da vidim Baneta na desnom beku, u nastavku je bio unutra. Video sam kako funkcioniše Milenković, nisam imao dilemu da će se uklopiti među iskusnije igrače i nije se primetilo da je mlađi deset godina od saigrača. Tošića sam zamenio jer je prethodnu utakmicu odigrao celu. Ima prostora da se još neke stvari poprave, ali zadovoljan sam njihovim pristupom", smatra Krstajić.

Krstajić je prokomentarisao partije Nikole Milenkovića i rekao da od mladog štopera očekuje da bude kao Nemanja Vidić.

"U javnosti se može podići euforija zbog ovakvog rezultata, ali svesni smo da u nekim fazama utakmice nismo odigrali kako treba, znaju to i igrači i dobro je, posle svega, što u miru očekujemo taj prvi meč na Svetskom prvenstvu. Imamo pred nama još sedam dana rada i ponavljam, ovaj rezultat nam omogućava da se spremamo u miru", zaključio je Mladen Krstajić.

Reprezentacija Srbije odlazi čarter letom u Rusiju, odnosno Kaljiningrad, a zatim autobusom u Svetlogorsk 11. juna u 10 časova sa Aerodroma "Nikola Tesla".

JOŠ SPORTA:

Stiv Ker: Dolazim po tebe, File!

Mitrović: Nisam se ispucao

Junak Australije: Radovao bih se golu da znam kako

Ništa od Fekira u Liverpulu