Sergej stavio tačku na priču o transferu

> 12:56

Ključna je prva utakmica, moramo da se skoncentrišemo maksimalno da to dobro odradimo, pa posle da uđemo lakše u druge dve. Poznajemo dosta igrača iz sva tri tima, ali ćemo početi više da ih upoznajemo u Rusiji", započeo je Sergej Milinković-Savić.

Beže od Reala: Alegri prvo, sada Konte

U četvrtak je Kostarika izgubila od Engleske 2:0, a meč je obeležio sjajan gol Rašforda. 

"Ove mi lopte mnogo prijaju. Volim ih jer mogu da šutnem sa svakog dela terena. Nažalost, u Seriji A ih nisam imao, pa se ovde trudim i vežbam dosta". 

Milinković-Savić je posebno pod velikim pritiskom uoči SP. 

Ime Sergeja Milinković-Savića jedno je od najčešće pominjanih u evropskom fudbalu. Nedeljama i mesecima unazad, priča se o ovom momku, čija cena raste iz dana u dan, a koji bi svoj rejting mogao dodatno da podigne ako na Mundijalu pokaže ono što zna.

Posle dužeg vremena srpski novinari danas imali su priliku da popričaju sa Sergejem i upitaju ga, naravno, i za to kako sve te priče i svi ti milioni utiču na njega. 

"Trudim se da to ostavim sa strane, nije mi lako, svaki dan čitam neku novu stvar, osećam neki pritisak, ali dobro ću se izboriti sa tim na SP. Na to sam navikao. Naravno, ovde sam sa ekipom, posvetio sam se samo Svetskom prvenstvu. O transferu ću razmišljati posle Mundijala", naveo je 23-godišnji "vezista" rođen u Ljeidi (Španija), bar još nekoliko nedelja fudbaler Lacija!

JOŠ SPORTA:

Partizan poziva navijače da ih posete

Za Srbiju smo spremni 80%

Zabrinutost u kampu Brazila

Ibrahimović provukao tezu o nešvedskom imenu i tretmanu u njihovim medijima