Stručnjak Krstajić: Kad počnu tri-četiri klinca normalno je da odigravaju pogrešne pasove

> 12:09

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić se pravda posle lošeg izdanja Orlova protiv Čilea.

Bobi bi mogao da glumi u novom "Džon Viku"

Čileanci su pobedili Srbiju rezultatom 1:0, a mašili su i oni.

"Sigurno da je da smo svesno ušli ovako u meč da kombinujemo i odmaramo igrače koji su igrali dosta u prethodnoj sezoni i koji su izneli kvalifikacije. Dali smo šansu mlađim da vidimo mogu li da odgovore – bilo je dobrih i slabijih. Normalno je da boli poraz ali smo rekli da rezultat nije prioritet, dobili smo jeftin gol, ali šta je tu je, moglo je biti drugačije", rekao je Krstajić.

Mnogo toga je nedostajalo reprezentativcima Srbije. Najviše brzine u prenosu lopte, delovalo je da smo se davili u potezu više.
„Trebalo je da igramo brži pas, da budemo sigurniji u fazi odbrane. Moramo biti bolji u budućnosti. Moramo još bolje da se krećemo u fazi napada i da imamo bolju kontrolu lopte. Probaćemo da popravimo te segmente, da napravimo dobru analizu. Mi nismo ništa eksperimentisali, imamo taj fond igrača koji imamo. Mladih i iskusnijih igrača. Činjenica je da mladi imaju potencijal. Sa ovim iskustvom, normalno je da će doći do bolje forme“.

Jedno od pitanje odnosilo se na učinak mladih igrača poput Grujića, Živkovića, Radonjića...

„Kad počnu tri-četiri klinca normalno je da prave pogrešne pasove , to je normalno u fudbalu i sportu, ne mogu ništa da im zamerim. Treba da nastave da rade, dolaze bolja vremena za njih“, zaključio je Mladen Krstajić.

JOŠ SPORTA:

Marokanci nisu za zezanje

Karijus navodno igrao finale LŠ sa potresom mozga!

Ponuđena prva suma za Sumu

Gran Kanarija ima sve uslove za Evroligu!