Bunjevčević: Bane ide u Rusiju!

> 13:22

Reprezentacija Srbija će i definitivno igrati prijateljske mečeve protiv Čilea i Bolivije pred Mundijal, što je danas potvrdio i Goran Bunjevčević.

Trinkijeri ili Sale?

"Koliko god se mi trudili da rasporedimo teret na sve tri utakmice taj meč sa Kostarikom će biti osnova celog SP. Pozitivan rezultat bi dao dodatni elan i motiv našim igračima za naredne utakmice. Zato smo se opredelili da rivali u te dve utakmice pred SP budu Južnoamerikanci. Mislim da imaju sličan stil kao Kostarika", rekao je Goran Bunjevčević za O2 televiziju, prenosi sajt B92.

Na pitanje da li će za Mundijal biti spremni Nastasić i Ivanović, Bunjevčević je doneo "polovične" vesti. Juče se pojavila informacija da bi Matija Nastasić i pored teške povrede mogao da stigne za Rusiju, ali to je negirao Bunjevčević.

"Što se tiče Nastasića, on nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" taj period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene", istakao je Bunjevčević.

Dobre vesti su u vezi Branislava Ivanovića.  

"Bane je doživeo malu povredu u Rusiji, ali na svu sreću biće brzo sanirana. Imali smo razgovor s njim, selektor i ja. Lepo smo razgovarali. Nisu to lake priče. Međutim, Bane je posle tog razgovaora na najbolji mogući način opravdao poverenje svojim ponašanjem, protiv Nigerije pokazao da se vraća na svoje stare igre. Neće s njim biti nikakvih problema u vezi sa statusom u reprezentaciji",rekao je Bunjevčević.

JOŠ SPORTA:

Trofej u LŠ vadi sezonu?

Nica vratila Marija u život - ponovo je na spisku

Vazura: Partizan ima tri frakcije navijača, ne možemo da igramo na stadionu Radnika

FS Turske - "Duh iz lampe" je kažnjen sa 10 mečeva!