Selektor i danas pričao o promeni kapitena Srbije

Krstajić: Bane nije ostao bez trake zbog Stankovića!

> 21:15

Selektor Srbije Mladen Krstajić demantovao je  priče da je promenio kapitena kako bi zaštitio rekord po broju utakmica Dejana Stankovića. Manje od tri meseca pre početka Svetskog prvenstva, Krstajić je uoči prvih test mečeva odlučio da skine kapitensku traku dugogodišnjem vođi tima Branislavu Ivanoviću i da je Aleksandru Kolarovu.

Rajola ponovo hoće da odvede Donarumu iz Milana

Krenule su glasine da je cilj da se Ivanović pobuni zbog toga i napusti selekciju, jer ga četiri utakmice dele od rekordera po broju mečeva Dejana Stankovića (103).

- Ne postoji nikakva afera oko trake. Bane je pametan momak. Razgovarali smo pola sata i odmah je shvatio da ništa nije upereno protiv njega. Ovim potezom želim samo da razmrdam ekipu. Sve druge priče oko Dekijevog rekorda ili navodne svađe, nemaju blage veze sa istinom - rekao je Krstajić za SOS Kanal.

Novi kapiten Kolarov je u ponedeljak istakao da nema problema u timu.

- To su odluke koje je selektor doneo i ukazana mi je ta čast. Siguran sam da ću, uz Nemanjinu pomoć, gledati da opravdam očekivanja. Da ne bismo ulazili u polemiku, nema nikakvih problema među nama u ekipi - rekao je Kolarov.

Srbija u petak igra sa Marokom u Torinu, a četiri dana kasnije protiv Nigerije u Londonu.

JOŠ SPORTA: 

Ronaldo se predomišlja, gde li će nastaviti karijeru?

Promene u vaterpolu

Ivica Iliev se osvrnuo na dosadašnji deo sezone

Greška od 8 miliona evra za PSŽ