Sari: U Čelsiju je uvek žurka!

> 15:30

Mauricio Sari je od ovog leta trener Čelsija. 

Voždovac posle "Kengura" prodao još jednog u Englesku!

U tim iz Londona stigao je iz Napolija, gde je postizao odlične rezultate. 

Ipak mu nije bvilo prijatno kada je čuo za otkaz, a pogotovo je nekorekrno bilo kako je saznao da više nije trener tima koji mu je u srcu.

"Večerao sam sa pomoćnikom sportskog direktora Napolija i razgovarali smo o tome da li da ostanem u klubu. Uključili smo televizor i videli (trenera Karla) Ančelotija u studiju predsednika kluba. Nisam bio srećan", rekao je Sari, preneo je Skaj. 

Sada su stvari mnogo drugačije. Trenira jedan od najvećih timova sveta i to radi veoma uspešno, jer je na prvih četiri utakmice zabeležio isto toliko pobeda.

"Sada sam u Čelsiju i srećan sam. Ovde je žurka, zadovoljstvo je doći na stadion i videti kako navijači u različitim dresovima zajedno piju pivo", dodao je Sari. 

On je rekao da je tražio od napuljskog kluba malo vremena da razmisli o budućnosti i da je razmatrao mogućnost ostanka u Napoliju. 

"Ne znam zašto nisam u Napoliju. Imao sam mnogo motiva da ostanem tamo, ali i poneku sumnju. Predsednik se pretvarao, želeo je da potpišem ugovor sa otkupnom klauzulom koja ističe 31. maja, a potpisali su ugovor sa Ančelotijem 21. maja. Nisam želeo tu klauzulu, takođe ni tajming nije bio dobar", rekao je on. 

Sari je u prethodne tri sezone u Seriji A bio među prve tri ekipe sa Napolijem, a prošle sezone se klub do samog kraja borio za titulu sa Juventusom. 

Sari je rekao da je i pored svega zahvalan predsedniku kluba Aureliju De Laurentisu. 

"Pružio mi je priliku da treniram ekipu koja mi je u srcu. Ja sam sada u Čelsiju jer sam bio trener Napolija", naveo je Sari. Čelsi je pobedio u sve četiri utakmice ove sezone u Premijer ligi, kao i Liverpul i Votford.

JOŠ SPORTA:

U Grčkoj pozivaju na oprez: Utakmica od velikog značaja za obe selekcije!

Španac napušta "Plavce" na zimu?

Novi Inter stari problemi - Još će se trošiti u januaru, nije bilo dovoljno?

Crnogorci pali na prvom testu - "Galski petlovi" prejaki