Poketino: Murinjo mi je idol

> 14:01

Večeras, od 21h, na programu je poslednji duel trećeg kola Premijer lige, Mančester junajted na "Old Trafordu" dočekuje Totenhem Sparse.

Zvezda se priprema u punom gasu

Uprkos brojnim pisanjima medija i negativnim stvarima koje se povezuju sa Murinjom, Poketino za svog kolegu ima samo reči hvale.

"Za svakog trenera koji je mlađi od Murinja, bio je inspiracija. Za sve, naravno. Puno toga sam pokupio od njega. Toliko stvari. On je neverovatan trener. Ja sam, naravno, mlađi od njega. Okolnosti koje su se meni dogodile, koje se događaju drugim trenerima, one se dešavaju, to su usponi i padovi. On je zaista inspirativan trener za trenera kao što sam ja. Imam veoma dobar odnos sa Murinjom još od kada sam bio trener Espanjola i imam potpuno poštovanje za njega i klub", rekao je Poketino.

Poketino važi za jednog od ljubimaca fudbalskog sveta zbog stila igre Totenhema, dok je Murinjo stalno trpi kritike zbog "autobus" taktike.

"Kada izgubite, osećate se odgovornim. Ja sam trener, ja prihvatam odgovornost. Moje misli su da uvek mogu bolje. Nikada nije dovoljno. Čak i kada pobedite, možete bolje. To je taj mentalitet. Da morate da pobedite svaki dan, čak i na treninzima i u svakoj mogućoj situaciji", dodao je Poketino.

Videćemo ko će večeras slaviti.

JOŠ SPORTA:

Zvezda nastavlja da dovodi igrače

Mitrović: Pobeda je najvažnija

Nemanja Nikolić: Spremni smo bili na njihvo fajterski stil igre

Kosanović: Samo sam čekao da krene loše suđenje