Azarov otac: Da je Zidan ostao trener, Eden bi bio u Realu

> 11:52

Celo leto se pričalo o najvećoj transfer bombi ovog leta, a moguće i obaranju rekorda. Eden Azar, po mnogima najbolji igrač Mundijala, bio je već viđen kao novo pojačanje Reala, ali do transfera nije došlo. Neki navode da cena bila visoka, neki da Eden nije želeo da dođe, a da nema ulogu lidera... Ne znamo konkretan razlog, ali jedno je sigurno - Azar je ostao u Čelsiju, makar do kraja sezone.

PRESEDAN - RTS prenosi i Zvezdu i Partizan

Razlog zašto nije došlo do ovog transfera ne zna ni Edenom otac, koji ima funkciju i njegovog menadžera.

„Ne mogu da kažem zašto nije došlo do transfera. Ne zato što nešto krijem, već jednostavno ne znam. Možda se Real odlučio za politiku davanja šanse maldim igračima“.

On je spomenuo da je Zidan bio magnet koji je Eden vukao ka Madrid, a pošto Francuz više nije na Bernabeu, sumnja da će njegov sin ikada zaigrati za "kraljevski klub".

„Bila bi druga priča da je Zidan ostao kao trener u Realu. Ali očigledno da je imao razloge da ode... Sledećeg leta će Eden imati još godinu dana ugovora sa Čelsijem, ali možda nikada neće zaigrati u Realu“, rekao je Azarov otac.

Ovakva izjava nam zapravo kaže da Eden nije prihvatio novi ugovor koji mu je Čelsi ponudio, po kome bi zarađivao 300.000 funti nedeljno. Doduše, svi dobro znamo da kod Azara novac nije primat, već snaga tima. 

Čelsi na početku sezone deluje izuzetno dobro. Dao je po tri gola na obe utakmice, a Eden radi po posebnom tretmanu koji mu je Sari namenio kako bi ga oporavio od Mundijala, gde je sa Belgijom osvojio treće mesto. 

Podsetimo, da mediji masovno prenose informaciju da u svlačionici Čelsija vlada zdrava atmosfera. Da je Sari malo "olabavio" sa treninzima u odnosu na Kontea, da je Zola maksimalno približio stučni štab igračima.

Čelsi je ovog leta doveo Žoržinja, Kepu i Kovačića, a i zadržao je okosnicu tima. Sačekaće Eden sigurno kraj sezone i na osnovu rezultata Plavaca odlučiti da li će prihvatiti novi ugovor.

JOŠ SPORTA:

"Duletovi stipendisti" iz Francuske trenirali zajedno

Sale: Jokić je odlučio da ne igra, ne znam zašto

BL - Bajern "spakovao" Hofenhajmu tri komada

SL - Voši pripao gradski derbi