Ništa od pomirenja

> 11:08

Iza nas je izuzetno zanimljiva nedelja u vezi sa odlaskom Pola Pogbe sa "Teatra snova". Mediji su pisali da je već dogovorio trasfer u Barselonu, ali da se klubovi nisu dogovorili i to je, izgleda, dodatno iznerviralo Francuza, koji je i dalje u otvorenom sukobu i sa upravom i sa trenerom.

Spaleti: Čast je što Luka hoće kod nas

Zbog svega toga novinare je i te kako zanimalo šta Francuz ima da kaže na sve što se izdešavalo prethodnih dana. 

"Morate da znate jednu stvar. Igrač kog trener stavi u tim treba da bude srećan. Uvek ćete se kao trener bolje osećati nego kada taj igrač nije srećan. To je sve što ću reći". 

Iako je bio izuzetno impulsivan u prvoj rečenici, ipak je kasnije smirio malo svoju strast.

"Ja sam onaj isti Pol Pogba sa Svetskog prvenstva. Samo je ovo drugačiji tim. I dalje volim fudbal i dajem sve od sebe. Kada vam je udbono, kada vam ljudi veruju onda ste dobri i u glavi. Tada je sve mnogo lakše. Ako niste srećni zbog onoga što radite onda nema smisla da to radite, zar ne? Jednostavno, ne radiš ono što ne voliš".

O tome kako se oseća u Junajtedu.

"Postoje neke stvari koje ne mogu da kažem jer bio bih kažnjen".

Iako je posleutakmice protiv Lestera, gde je Pogba odigrao maestralno, a Murinjo mu je poverio i izvođenje penala, kojeg je rutinski realizovao, delovalo kao da je Pogba srećan u Mančesteru, izgleda da to nije tako.

Pošto je transfer period gotov u Engleskoj, a Junajted nije doveo igrača koji bi mogao da zameni jednog od najboljih veznih igrača na svetu, deluje da će Pogba ostati na "Teatru snova" i ove sezone.

JOŠ SPORTA:

Mega fijasko - +36 za Kentaki

Pike šokirao

Feldin se zahvalio Zvezdi

Jokan: Možemo bolje