Azar se javio Sariju sa novim zahtevom!

> 12:22

Cela priča oko transfera Azara i Kurtoe u Real se uskoro završava.

Bombom na ex igrača Partizana

Tibo Kurtoa i dalje insistira na transferu u Real Madrid. To potvrđuju insajderske informacije, kao i izjava njegovog agenta. Sa Azarom je sitacija drugačija. Ne insistira baš dosta, ali ne krije da ne bi imao ništa protiv da ode u Real, ali opet se čuo sa Sarijem i zamolio trenera za jedan dan odmora više.

Izgleda da je Čelsi prelomio. Obojica Belgijanaca ostaju.

"Razgovarao sam sa Azarom, ali ne o transferu. Pitao me je da li može da dođe u ponedeljak umesto u nedelju. Za sada nemamo problem sa Azarom", poručio je samouvereni Sari.

Čelsi danas počinje sezonu protiv Mančester Sitija u okviru Komjuniti Šilda. Sari je uz izjave u vezi sa Azarom pričao i o planovima za narednu sezonu.

"Prošlosezonska tabela kaže da je Siti imao 100, a Čelsi 70 bodova. Pokušaćemo da redukujemo tih 30 bodova zaostatka, a za to postoji samo jedan način - rad! To je moj posao, da unapredim igrače sa kojima raspolažem i to je ono što ću pokušati. Smatram da se na tržištu ne mogu rešiti svi problemi", zaključio je Sari.

Ukoliko "plavci" angažuju novog golmana do 9. avgusta, očekuje se transfer Kurtoe u Real. Dok Azar sigurno ostaje, ali, za sada, odbija da produži ugovor i postane najpaćeniji igrač u istoriji Čelsija. Najveći razlog za to je što Belgijanac čeka da vidi da li će se Čelsi pojačavati i da li će biti konkruenti u borbi za trofeje.

JOŠ SPORTA:

Zdravlje je najbitnije. Dule ne vodi BiH u spetembru?

Stojiljković: Da ih bude još

Ostoja: ABA je mogla da živi od kazni Čovića

Lopategi zna gde će Modrić igrati sledeće sezone