Sari o Azaru, Morati, Vilijanu i Kurtoi

> 16:43

Postoji mogućnost da ponajbolji igrači Čelsija iz prethodne sezone - Kurtoa, Azar, Vilijan i Morata napuste klub.

Delije, požurite

Nakon utakmice protiv Arsenala trenera aktuelnog osvajača FA kupa novinari su pitali o igračima koji su "nosili" igru Čelsija prethodne sezone.

"Morata? Možda je bio umoran. Poslednja tri dana su bila vrlo naporna, pa je možda bio malo umoran, ali ne brinem ja za njega", započeo je italijanski stručnjak.

A što se tiče igrača koji su dobili koji dan više slobodno zbog učešća na Munidjalu, Sari kaže da tek treba da popriča sa njima.

"Prvi put ću da ih vidim u subotu, trenutno ne znam kakva je situacija, nema novosti. Mi pričamo o najboljim igračima i svaki tim želi da zadrži takve igrače", rekao je Sari kada je govorio o Vilijanu, Azaru i Kurtoi.

Tandem Belgijanaca se povezuje sa Realom, dok su za Brazilca zainteresoavni Barselona i Mančester Junajted. Morata bi mogao da se vrati u Seriju A, tačnije u Juventus, pošto je Iguain napustio ovaj klub i prešao u Milan.

Navijači su nesprljivi što se tiče dovođenja pojačanja. Za sada je klub pojačao samo Žoržinjo. Pominju se nekoliko imena, ali to je sve u domenu špekulacija.

Sarija čekaju veliki problemi kada se bude vratio u London.

JOŠ SPORTA:

Švajcarski huligani napali Grke, povređena jedna devojčica

Zvezdini igrači priželjkuju Dinamo

Marinović ostaje u Borcu

Da li Liverpul može da zaradi od "škarta"?

Ne odlučuje samo Rodžer kada će u penziju