Da li Liverpul može da zaradi od "škarta"

> 15:21

Jirgen Klop je krenuo u potpunu rekonstrukciju Liverpula i polako se oslobađa "škarta".

Ne odlučuje samo Rodžer kada će u penziju

Prvi na spisku za "odstral" je 21-godišnje krilo Šej Odžo. On nikada nije dobio šansu, što donekle i pokazuje njegov kvalitet, koji očigledno nije dovoljan za Liverpul. Pokušavao je Liverpul da pozajmica pomogne igraču da napreduje i dostigne nivo ovog kluba, ali u tome nije uspeo. "Redsi" žele da ga se otarase. VBA je pitao za ovog igrača. Liverpul je odredio cenu - 15.000.000 funti.

Sledeći je Deni Ings, koji je igrao fantastičnu u Barnliju, dok u Liverpulu nije ni igrao. Sledi prodaja. Za njega je zainteresovan Kristal Palas, a Liverpul traži 20.000.000 funti.

Interesovanje za Oriđija, koji se takođe ne nalazi u planovima Jirgena Klopa pokazala je Valensija. Međutim, informacija o kojoj se difri radi nije poznata, ali se pretpostavlja da ga Liverpul neće pustiti za neku "siću" s' obzirom na to da je za ovaj klib odigrao 77 utakmica i, realno, pokazao veći kvalitet od pomenutih dva igrača.

Pored pomenutih igrača verovatno će klub napustiti i Lazar Marković, kao i Simon Minjole, a možda i Marko Grujić koji ima ponudu Kardifa.

JOŠ SPORTA:

Lesor otišao, Zvezda u plusu 650.000 evra

Ibra na srpskom Dekiju poželeo sreću (VIDEO)

Navijači "dočekali" Bonućija

Zvezda juri trostrukog prvaka Evrope - Tomić naciljao Grka!