Liverpul eho: "Navijač Zvezde mi za kartu tražio 500 evra"

> 19:37

Što je mnogo, mnogo je.

Povreda Pantića pokvarila slavlje crno-belima

Crvena zvezda od 21 sat igra sa Liverpulom, a navijači koji na vreme nisu kupili karte, na sve načine pokušavaju da dođu do ulaznice. 

U skladu sa tim, "Liverpul eho" prenosi da mnogi ne biraju koliko će platiti kartu, a izdvojio se jedan mladić, koji je preneo koliko mu je navijač iz Srbije tražio za parče hartije. 

Jedan navijač Liverpula, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je za Liverpul eho" kako je navijač Crvene zvezde pokušao da od njega kupi ulaznicu za večerašnji meč. 

"Jedan čovek mi je prišao. Nije me mnogo uznemirilo što je prišao baš meni, ali kao nekom ko navija za Liverpul već 25 godina, jasno mi je da su navijači uvek razdvojeni. Ne znate šta može da se dogodi, 500 evra je mnogo i postoji bojazan da bi veći broj navijača Crvene zvezde mogao da bude na glavnoj tribini", izjavio je fan "crvenih". 

On je dodao da lično nije zabrinut za sebe, ali da se plaši da ako izbiju neredi na glavnoj tribini, za to kasnije ne bude okrivljen Liverpul kao organizator utakmice. Iz kluba sa "Enfilda" se nisu oglasili tim povodom. Ono što je izvesno je da je policija preduzela opsežne bezbednosne mere kako bi svi akteri na i u neposrednoj okolini stadiona, bili bezbedni, te kako bi svaki pokušaj eventualnih incidenata, bio sprečen u korenu. 

Svesni da postoji mogućnost da se navijači Crvene zvezde nekako infiltriraju na stadion, iz policije Merzisajda su preduzeli sve, pa su angažovali čak i dodatne snage, a u kontaktu su i sa srpskom policijom.

JOŠ SPORTA:

Enfild roud - kolevka fudbala

"Kris Pol je užasan saigrač"

Rasulo u Cedeviti se nastavlja

Zakarić i Marković za 1/4 Kupa