Tuhel: Mozda se učinilo da je bilo lako, ali nije bilo tako

> 23:38

Tuhel i više nego zadovoljan izdanjem svoje ekipe. 

Milojević: Videli smo ekipu koju smo u prošlosti gledali na tv-u

"Potpuno sam zadovoljan, ovo je bilo fantastično. Naša igra je bila vrhunska protiv Zvezde. Imali smo velike prilike da damo još golova. Igrali smo na visokom nivou kao tim. Zadovoljan sam i drugim poluvremenom jer smo uspeli da nastavimo u istom ritmu, poštujući protivnika", rekao je Tuhel i nastavio: 

"Dosta smo gledali Zvezdu i situacije u kojima su se pokazali kao dobra odbrambena ekipa. Imaju odličnu strukturu i drugim ekipama je bilo teško da ‘probiju’ Zvezdu. Nisu izgubili 34 utakmice, dosta su komplikovani. Mozda se učinilo da je bilo lako, ali nije bilo tako"

PSŽ je ubedljivo sa 6:1 pobedio Crvenu zvezdu u drugom kolu Grupe C Lige šampiona. 

"Cela ekipa je bila ujedinjena, a Nejmar je bio izvanredan, fantastičan. Zaista je želeo da ima vrhunsku utakmicu, glad za loptom... Za nas je veoma važno to što imamo najbolje igrače u Evropi. Još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa", kazao je Tuhel. 

Onda se osvrnuo samo na Brazilca koji je upisao het-trik. 

"Nejmar je jedan od najboljih. Imamo najbolje igrače u Evropi, nije samo Nejmar. Po mom mišljenju odnosili smo pobedu jer imamo takve igrače. Jasno je da je Nejmar predvodnik, ali cela ekipa je bila dobra", zaključio je Tuhel.

JOŠ SPORTA:

Mutu duguje Čelsiju čak 17 miliona evra!

Murinjo: Možda ovaj bod bude presudan!

Druga igra, drugi nivo, još smo daleko!

Crno-beli odlično krenuli pa pali u završnici