Zvezdin ponos

> 14:14

Milan Borjan briljira bukvalno od svog debija u dresu Crvene zvezde, pre nešto više od godinu dana.

ZVANIČNO - Počinje snimanje "Space Jam 2"

Sećate se da je posle odlaska Filipa Manojlovića ''bačen u vatru'' protiv Sparte iz Praga u Beogradu, Zvezda je taj meč dobila sa 2:0, Borjanova mreža je ostala netaknuta i to je bila odlična najava svega onoga što smo imali prilike da vidimo u narednom periodu, zaključno sa utakmicom protiv Napolija u prvom kolu Lige šampiona.

Odlični golman u kontinuitetu pruža sjajne partije, njegova uloga je veoma značajna i za sigurnost kompletne odbrane Crvene zvezde, koja je odolela i konstantnim atacima Napolitanaca u utorak.

Par dana kasnije, Crvena zvezda se pohvalila da je Milan Borjan ostvario najbolji učinak od svih golmana u prvom kolu Lige šampiona.

'Zvezdin čuvar mreže drugi je po broju odbrana posle premijernog kola takmičenja sa sedam intervencija, a ispred poslednjeg stuba crveno-belog bedema je samo Olsen, golman Rome, koji je u osam navrata zaustavio loptu na putu do mreže, ali je pored toga tri puta kapitulirao. Sedam odbrana, pored Borjana ima i Lopez, golman Liona, ali je on poklekao pred naletima Mančester sitija, pa je učinak čuvara mreže srpskog šampiona bez premca u prvom kolu'', navodi se na sajtu Crvene zvezde, uz podsećanje da je meč sa Napolijem bio 42. bez primljenog gola, od 72 utakmice pod vođstvom Vladana Milojevića.

Sportske.net

JOŠ SPORTA:

UKLJUČITE SE!

Lepe vesti iz Minhena - Maki uskoro na treninzima

FIFA - BiH ispred Srbije

Iz Cedevite u GSW!!!